Terug
Jouw Padi Course Director

De IDC's en vervolg instructeursopleidingen worden verzorgd door Padi Course Director Bill Megens en zijn staff. Bill is 41 jaar, afgestudeerd technisch bedrijfskundige, duikt al meer dan 29 jaar en is de eigenaar van de winkels en duikscholen van Safe Diving in Eindhoven en Den Bosch. Hij is oprichter van www.diveshop.nl, de grootste online internet winkel van de Benelux. Hij kreeg grote bekendheid in duikend Nederland vanwege zijn freedive carriere. Hij zette en verbrak diverse Nederlandse freedive records. Als lid van het Nederlandse team nam hij tweemaal deel aan de wereldkampioenschappen waar hij in beide gevallen als beste Nederlander eindigde. Bill publiceerde als freelance redacteur voor het blad 'Duiken' en verleent regelmatig zijn assistentie aan diverse TV en radio programma's waarbij onderwerpen naar voren kwamen gerelateerd aan de duiksport. Jules Unlimited, Zembla, Hart van Nederland, Postcode loterij show, Editie NL, SBS6 journaal, Veronica Fobiac, BNN 101TV.

Bill geeft met grote regelmaat alle cursussen uit de hele Padi reeks. "Een Course Director hoort zich niet te beperken tot alleen de instructeursopleidingen. Je vervreemdt van de basis. Juist door het regelmatig les te geven aan beginners of ietwat gevorderden, worden de lessen tijdens de IDC zo praktisch. Je kunt immers rechtstreeks vanuit de praktijk je kandidaten voeden met belangrijke details waardoor zij effectiever en efficienter les leren geven"

Bill werd door Padi uitgeroepen tot Entrepreneur of the Year 2008 vanwege de vernieuwende ideeen op het gebied van werving van cursisten en het gebruik van internet bij duikopleidingen. Het spreekt voor zich dat Bill als geen ander de klappen van de zweep kent in het duikvak. Met veel enthousiasme zal hij je boeien en je vanuit de praktijk gerichte informatie meegeven die feitelijk in geen andere cursus beschikbaar is en......hij bakt super lekkere pannekoeken!