Terug
Masterclass Open Water  07 12 2015

Het was gezellig druk afgelopen woensdag avond in Eindhoven tijdens de tweede Masterclass Nieuwe Padi Open Water cursus. De belangstelling voor de vernieuwde cursus is groot; de eerste avond 25 en de tweede avond maar liefst 40 Padi pro's uit heel Nederland en Belgie namen de moeite om naar Eindhoven te komen. Wow dat was gaaf! Padi Course Directors Bill Megens en Wendy Hoevenaars improviseerden door lekker relaxt buiten te gaan zitten in verband met het prachtige weer.

Alles kwam aan bod met als eerste de veranderde cursus filosofie en waarom Padi deze wending aan de beginnerscursus gegeven heeft. Als je de filosofie goed begrijpt, dan valt de rest op zijn plaats en zijn de wijzigingen heel logisch en goed begrijpbaar. We vervolgden met de wijzigingen in de General Standards, hoe geef je nu met de veranderde lesmaterialen de theorieles met de voor en nadelen van elk. Daarna ging Bill uitvoerig in op de specifieke veranderingen in de zwembadlessen en hoe de buitenwater duiken nu te organiseren. Module voor module kwam voorbij met ideeen hoe je aan de uitvoeringsvereisten van de nieuwe cursus kunt voldoen met de vernieuwde filosofie in het achterhoofd.

Leuk was de maximale interactie van de deelnemers. Veel vragen, veel suggesties en ideeen werden uitgewisseld tussen de deelnemende Padi professionals. Kortom een leerzame en gezellige avond.

 









Gebruiker
_________________________
Gebruikersnaam
Wachtwoord

  
Heb je nog geen gebruikersnaam, registreer je dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier


Planning
Opleidingen
1.
OWSI cursus
2.
GoPro Bootcamp interesselijst
3.
Assistent Instructeur
4.
IJsduik instructor cursus
5.
IDC op maat
Activiteitenkalender



Enquete
Overweeg je dit jaar je IDC te doen?

Ja
Nee